• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Simge Sağın'dan bikinili poz! 'Bu yazın ne kadar güzel geçtiğini düşünüyordum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Simge Sağın'dan bikinili poz! 'Bu yazın ne kadar güzel geçtiğini düşünüyordum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 161 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Simge Sağın'dan bikinili poz! 'Bu yazın ne kadar güzel geçtiğini düşünüyordum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64e2f8af86b244177c710c3f.jpg

Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, davet üzerine Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu olan Galatasaray'ın kutlamasına katılmıştı.

Icardi, sahneye Simge Sağın'la birlikte çıkmış, Arjantinli futbolcunun ünlü şarkıcıyla yaptığı düet çok konuşulmuştu.

64e2f6f986b244177c710c29.jpg

"GALATASARAY'IN KALBİMDE YERİ AYRI"

Simge, “Koyu bir Beşiktaşlıyım ama Icardi ve Galatasaray’ın da kalbimde yeri ayrı. Tribünlerde sadece 'Aşkın Olayım'ı değil, 'Öpücem'i de duyuyorum. Ne mutlu bana! Müzik birleştiricidir, hepimizi bir araya getirir. Şarkılar şifadır, mutluluktur" ifadelerini kullanmıştı.

64e2f71a86b244177c710c2b.jpg

"SİZİN YAZINIZ NASIL GEÇİYOR?"

Şimdilerde tatilin tadını çıkaran 42 yaşındaki güzel şarkıcı, son olarak 1.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gündeme geldi.

Konserde elektrikler kesildi, seyirci 'Aşkın Olayım'ı söyledi! Simge Sağın gözyaşlarına boğuldu

Sayfasının hikayeler bölümünden bikinili pozunu yayınlayan ünlü isim, paylaşımına; "Bu yazın ne kadar güzel geçtiğini düşünüyordum... Sizin yazınız nasıl geçiyor?" mesajını yazdı.

64e2f74b86b244177c710c31.jpg

Fit haliyle dikkat çeken ünlü ismin bu siyah-beyaz karesi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Simge Sağın seyirciye içini döktü: Ayrılık şarkıları içimi acıtıyor!
Simge Sağın: 'Aşkın Olayım'ı 1 milyara tamamlayalım Icardi'ciğim!

Üst Alt