• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Şimdi aynı fikirde değil!'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan 'Şimdi aynı fikirde değil!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 157 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı 'Şimdi aynı fikirde değil!'
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor'u 2-1'lik skorla geçti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Kasımpaşa maçına yeni teknik direktörümüzle çıkacağız" açıklamasını yaptı. Tivibu Spor'da konuşan Tümer Metin, Feyyaz Uçar'ın açıklamaları üzerinden "Sergen Yalçın Beşiktaş'a geri dönecek mi?" sorusunu yanıtladı. Sergen Yalçın ile görüşme yaptığını ifade eden Tümer Metin, "Feyyaz Uçar adaylar arasında olduğunu söyledi ama Sergen Yalçın'a bu anlamda gelen bir şey yok. Bence geçiştirdi Feyyaz abi. Adaylar arasında Sergen Yalçın olduğunu düşünmüyorum." dedi. Sergen Yalçın konusunda fikrinin hala sabit olduğunu söyleyen Tümer Metin, "Bence Şenol Güneş'in ayrılığından sonra direkt gelmesi gerekiyordu, gelmek de istiyordu Sergen Yalçın. O dönemki sohbetimizde 'Hocam bu takım değil, sana zarar verebilir' demiştim. O da 'ben oynatırım bu takımı' demişti. Şimdi aynı fikirde değil." ifadelerini kullandı. Kaynak: Fanatik

Üst Alt