• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sihirli Annem'in Çilek'i nişanlanıyor! Dizideki kardeşi duyurdu...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Sihirli Annem'in Çilek'i nişanlanıyor! Dizideki kardeşi duyurdu... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sihirli Annem'in Çilek'i nişanlanıyor! Dizideki kardeşi duyurdu...
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

67067dea811e5c66712b0f7d.jpg

Sihirli Annem dizisinde Çilek karakteriyle hayatımıza giren Zeynep Özkaya ile Dilara Kurtulmuş ve Gizem Güven buluştu. Sihirli Annem dizisinde kardeşi canlandıran Gizem Güven o anları Instagram hesabından paylaştı. Instagram hesabından paylaşım yapan Gizem Güven not düşmeyi de ihmal etmedi. Gizem Güven'in paylaştığı nota göre Sihirli Annem dizisindeki Çilek nişanlanıyor. Üç arkadaş birlikte elbise bakmaya gitti.

67067ad5811e5c66712b0f66.jpg

26 yaşında olan Zeynep Özkaya 25 Ağustos tarihinde sevgilisinden evlenme teklifi almıştı. Özkaya o anları Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Instagram hesabından paylaşım yapan Zeynep Özkaya, "Hayatımın en heyecanlı ve güzel günüydü gördüğünüz gibi arkadaşımın doğum gününe geldiğime o kadar eminim ki pasta benim değil diyorum inatla. Kimse bana en ufak bir şey bile çaktırmadı o kadar büyük bir sürpriz oldu ki hala inanamıyorum." demişti.

67067b90811e5c66712b0f6b.jpg

Sibel Can'dan olay olan sözleriyle ilgili açıklama! "Güvendeyim'in karşılığı budur"

67067c07811e5c66712b0f6d.jpg

Zeynep Özkaya, 23 Ocak 1998'de İstanbul'da dünyaya geldi. Özkaya, "Sihirli Annem" dizisinin ardından "İki Aile", "Eyvah Halam" ve "Altındağlı" dizilerinde de rol aldı. Ünlü isim, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü mezunu.

Sinem Kobal yıllar sonra açıkladı! 'Kenan İmirzalıoğlu bağımızı bambaşka bir yere taşıdı'

67067c86811e5c66712b0f73.jpg

Zeynep Özkaya'nın sevgilisiOğulcan Can.

GİZEM GÜVEN İLE KARDEŞİ CANLANDIRIYORLARDI

Zeynep Akkaya ve Gizem Güven, Sihirli Annem'de iki kız kardeşi canlandırıyordu. Şimdilerde 30 yaşında olan Gizem Güven, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden.

67067d7c811e5c66712b0f79.jpg

Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş'un Selena'daki arkadaşlıkları devam ediyor. Fakat dizide Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci ile görüşmüyorlar. Dilara Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Bizde Cansu eksik mesela. Cansu kayıp olan, biz görüşmüyoruz. Yurt dışındaydı ve bir daha görüşmedik. Kendi yolunu tercih etti" demişti.

670682b8811e5c66712b0f9f.jpg

Üst Alt