• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sibel Can: Bıraksanız sabaha kadar şarkı söylerim!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Sibel Can: Bıraksanız sabaha kadar şarkı söylerim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sibel Can: Bıraksanız sabaha kadar şarkı söylerim!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66cc8b77eb782cdfa6b7e94c.jpg

Sibel Can, Harbiye Açıkhava'da Özgür Sevinç yönetimindeki dev senfoni orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını seslendirdi. Hit parçalarının yanı sıra bağlama ve tek piyano eşliğinde yorumladığı farklı türdeki şarkılarını söyleyen sanatçı, "Biliyorsunuz ben şarkı söylemeyi çok seviyorum. Beni bıraksanız sabaha kadar şarkı söylerim. Siz müzikseverlerle her konserimiz ayrı bir güzel" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Konserde Sibel Can’a klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici de eşlik etti. "Sibel Can eşsiz bir sanatçı, onunla aynı sahnede olmak onur verici. Bu güzelliğe ve bu yoruma çalmak, her müzisyenin hayalidir" diyerek sanatçı dostuna beğenisini dile getiren Şenlendirici, bazı şarkıların nakarat kısımlarını da söyleyerek, müzikseverlere sürpriz yaptı.
66cc8b68eb782cdfa6b7e94a.jpg

Sibel Can'dan oğlu ve gelinine evlilik yıl dönümü mesajı

Üst Alt