• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Şeyma Subaşı: Hepiniz saldırdınız bana, Türkiye ile bir ben baş ettim!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Şeyma Subaşı: Hepiniz saldırdınız bana, Türkiye ile bir ben baş ettim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 85 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Şeyma Subaşı: Hepiniz saldırdınız bana, Türkiye ile bir ben baş ettim!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f839b186b24736246300f7.jpg

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 3 Mayıs'ta Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas'ta birbirlerine 'sonsuza kadar evet' demişti.

'ELEŞTİRİ' CEVABI!

Evlendiğinden beri sosyal medya paylaşımlarına eskisi kadar ağırlık vermeyen 33 yaşındaki Şeyma Subaşı, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı bir video ile gündeme geldi.

64f8378f86b24736246300c8.jpg

Takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapan bir çocuk annesi, "Eleştirileri yendiğini düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

64f837c186b24736246300cc.jpg

"BENİM YAŞADIĞIMI KİMSE YAŞAMADI"

Sözlerine, "Bazen videolar atardım, yazılar falan yazardım. Hâlâ yazıyorum da tabii, eskiden daha fazla yazardım. 'Değerli halkım' diye başlayan bir yazım vardı, hiç unutmayacağım" şeklinde başlayan Subaşı, şöyle devam etti:

Alıntı Metni

64f837f686b24736246300de.jpg

"ZATEN TAKMIYORUM"

"Çok şükür ama zaten iyi ki yaşamışım hepsini, gerçekten. Teşekkür ediyorum hepinize, herkese. Bir anlamda daha güçlü olmamı sağladılar. O yüzden eleştiri falan olsun ya, yapın yine. Hiç fark etmez. Eğer yanlış bir şey yine paylaşırsam, yaparsam evet; haklısınız. Ama onun dışında zaten takmıyorum."

Şeyma Subaşı iş ilanı verdi! 'Yardıma ihtiyacım var galiba'
'Eşim bikinili poz istemiyor' demişti! Şeyma Subaşı'na yorum yağdı

Üst Alt