• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sevda Erginci: Çeşme, Alaçatı ve Bodrum'a gitmiyorum! Lüks tatillerden hoşlanmıyorum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Sevda Erginci: Çeşme, Alaçatı ve Bodrum'a gitmiyorum! Lüks tatillerden hoşlanmıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sevda Erginci: Çeşme, Alaçatı ve Bodrum'a gitmiyorum! Lüks tatillerden hoşlanmıyorum
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66c8518370687e0899cbdf0a.jpg

'Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun’u, 'Elkızı'nın Ezo’su, 'Yasak Elma'nın Zeynep’i Sevda Erginci (30), geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.

Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Dinleniyorum. Küçük küçük tatil planları yapıyorum" ifadelerini kullandı.

66c84e7570687e0899cbdee4.jpg

Evde hayvanlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen Erginci, "Geçen sene çok uzun tatil yaptım, doydum. Çok tatil insanı değilim. Bu sene bir kaç günlüğüne gidip, geliyorum. Güneşlenmeyi ve bronz ten sevmiyorum" dedi.

66c84f8c70687e0899cbdeef.jpg

"DOĞA İÇİNDE OLMAK İSTİYORUM"

Tatil anlayışından bahseden oyuncu, şöyle konuştu:

Alıntı Metni

66c8509870687e0899cbdefe.jpg

Instagram'ın kapatılması hakkında yorum yapan Erginci, "Instagram'ın kapatılması kötü... Zaten sosyal medyada vakit geçiren biri değilim. En fazla sabah Twitter'a bakıyorum. Telefona bağlı yaşayan biri değilim" dedi.

66c850cc70687e0899cbdf02.jpg

"OYNADIĞIM İŞLERLE DUYGUSAL BAĞ KURUYORUM"

Projeleriyl ilgili bilgi veren oyuncu, "Okuyorum ama netleşen bir şey yok. Şunu oynamak istiyorum dediğim bir proje yok. Hikaye ve oynayacağım rolle bağ kurabilmeyi bekliyorum. Oynadığım işlerle duygusal bağ kuruyorum" ifadelerini kullandı.

Sevda Erginci, AVM tarzıyla göz kamaştırdı! 'Birkaç parça eşya almak için geldim'
Sevda Erginci: 30 yaşına kadar hiç böyle bir şey hissetmemiştim!

Üst Alt