• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sergen Yalçın'dan ret yanıtı alan Beşiktaş'ta iki teknik direktör ön planda

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Sergen Yalçın'dan ret yanıtı alan Beşiktaş'ta iki teknik direktör ön planda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Sergen Yalçın'dan ret yanıtı alan Beşiktaş'ta iki teknik direktör ön planda
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Sergen Yalçın'dan ret yanıtı alan Beşiktaş'ta iki teknik direktör ön planda

Sergen Yalçın’ın Beşiktaş'a kapıyı kapatmasından sonra yönetim yönünü bir başka eski futbolcusu İbrahim Üzülmez’e döndürdü. Üzülmez’in teklife sıcak baktığı öğrenildi.

OlXIi_95ZkOCeZVhh5lBng.jpg

Beşiktaş taraftarının takımın başında görmek istediği Sergen Yalçın'ın mevcut koşullarda çalışamayacağını belirtmesinin ardından Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ediyor.
Ea5WxoKNxUKynhOEONa1Zg.jpg

YÖNETİM İKİ İSİM ÜZERİNDE DURUYORYalçın'la görüşmesi olumsuz sonuçlanan yönetim Samet Aybaba ve İbrahim Üzülmez'i listesine aldı.
zKrfsFNo8EGep9apac5Udg.jpg

Aybaba, Hasan Arat'ın özel yöneticisi olarak tanımlanan Kaan Şakul'un istifa etmesi durumunda görev yapmak istiyor.
6ZCAYDe3A0i0fyRZb5EYLg.jpg

Fotomaç'ın haberine göre; Başkan Hüseyin Yücel, İbrahim Üzülmez'le bağlantı kurarak 6 aylığına takımın başına geçmesi teklifinde bulundu. Üzülmez, teknik direktörlük görevine oldukça sıcak bakıyor.

Üst Alt