• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Mert Demir'in fotoğrafına yorum! 'Ayıp ayıp'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Mert Demir'in fotoğrafına yorum! 'Ayıp ayıp' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Mert Demir'in fotoğrafına yorum! 'Ayıp ayıp'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66ebaec3e8219796953099c0.jpg

Son olarak 'Şahmaran' ve 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizilerinde boy gösteren Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor.

İlişkileri tam gaz devam eden çiften Sarıkaya, sevgilisinin sosyal medya hesabında paylaştığı gönderisine yaptığı yorumla dikkat çekti.

milliyet.jpg

ROMANTİK POZLAR GÜNDEM OLMUŞTU

İlişkilerini gizli yaşamayı tercih eden ikili geçtiğimiz haftalarda da sosyal medyadan aşk dolu pozlarını yayınlamıştı.

Serenay Sarıkaya, kendisini kucağına alan sevgilisi ile pozunu sevenlerinin beğenisine sunmuştu. O fotoğraflara da beğeni yağmıştı.

milliyet.jpg

"BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM"

Her attıkları adım olay olan ikiliden Mert Demir, Instagram hesabından 'ben senin için yaşamayı göze almışım' notuyla yeni gönderisini yayınladı. Sarıkaya'nın altına yazdığı yorum dikkat çekti.

66ebad20e8219796953099b1.jpg

"SENİ BEKLİYORUM"

Serenay Sarıkaya da Demir'in yayınladığı gönderisine kayıtsız kalamadı. "Ayıp ayıp aşağıdayım seni bekliyorum… Ama yağmur başladı…" yorumuyla sitem etti.

66ebad4ae8219796953099b3.jpg

Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı!
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşka geldi! Kucağına alıp poz verdi

Üst Alt