• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ayrıldı mı? Hayranlarını üzen haber...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ayrıldı mı? Hayranlarını üzen haber... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ayrıldı mı? Hayranlarını üzen haber...
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67568f6b30363706df96c4c5.jpg

'Behzat Ç. Ankara Yanıyor', 'İkimizin Yerine', 'Adanalı', 'Medcezir' gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, kariyeri ve aşk hayatıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Serenay Sarıkaya aradığı aşkı şarkıcı Mert Demir de bulmuştu. Çiftin ilişkileri zaman zaman magazin basınında reklam aşkı olarak yorumlandı.

BÜYÜK AŞK BİTTİ Mİ?

Daha önce ayrıldıkları iddia edilen ünlü çift, çıkan haberleri kesin dille yalanlamıştı.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri 2024! İşte kazananların tam listesi

Aşk hayatıyla magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya, uzun zamandır ünlü şarkıcı Mert Demir ile birlikte.

67568faa30363706df96c4cc.jpg

Sosyal medyadan mutluluk pozlarını sevenleriyle paylaşan ikilinin ayrıldığı iddia edildi.

Daha önce Ağustos 2024’te ayrılık haberleri çıkan Serenay Sarıkaya-Mert Demir çifti daha sonra bu iddiaları yalanlamış ve ilişkilerine devam etmişti.

Altın Kelebek'te duygulandıran 'Narin Güran' mesajı! Sarp Kaan Altınçapa'nın sözleri dakikalarca alkışlandı

REKLAM AŞKI İDDİASI

Magazin basınının konuştuğu yeni ayrılık iddialarıyla ilgili çiftten henüz bir açıklama yapılmadı.

67568fb630363706df96c4ce.jpg

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda reklam aşkı iddialarıyla ilgili "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? İnsanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Ben böyle yaşamıyorum." diye konuşmuştu.

Altın Kelebek'te gözyaşları! Ödülünü çocuklarının elinden alan Çağla Şıkel konuşmakta zorlandı

Üst Alt