• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Serdal Adalı yeni sponsorlukları duyurdu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Serdal Adalı yeni sponsorlukları duyurdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Serdal Adalı yeni sponsorlukları duyurdu
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Serdal Adalı yeni sponsorlukları duyurdu

Beşiktaş'ta Başkan adayı Serdal Adalı düzenlediği basın toplantısında seçim öncesi yönetim kurulunu tanıttı. Ayrıca Adalı, yeni sponsorluklar dahilinde iki markayla ön protokol imzaladı.

Beşiktaş'ta 29 Aralık Pazar günü düzenlenecek olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayı Serdal Adalı basın toplantısı düzenledi.

Adalı, yönetim kurulu listesinde yer alan kişileri açıklarken, yeni sponsorluklarla ilgili açıklama yaptı.

Adalı'nın açıklamaları şöyle:

YENİ SPONSORLUK ANLAŞMALARI
"Göreve gelmemiz halinde hayata geçirilmek üzere 2 güzide marka Gain Medya ve Rams Türkiye ile yapacağımız işbirliğinin ön protokol anlaşmasını imzalayacağımızı sizlere gururla duyurmak istiyorum. Her iki değerli marka da farklı branşlarda kulübümüzün büyük destekçisi olacaktır. "TÜPRAŞ STADI İÇİN İŞBİRLİKLERİMİZ OLACAK" Tüpraş Stadyumu için taraftarlarımızı sevindirecek farklı işbirliklerimiz olacak. Daha kolay ulaşılabilir bilet fiyatlarını, özellikle genç taraftarlarımıza sunmayı planlıyoruz."

Başkan Adayı Adalı’nın yönetim kurulu listesi şu şekilde: Asil

Hakan Daltaban Uğur Fora Orhan Özalp Murat Kılıç Çağatay Abraş Mustafa Mollaoğlu Kaan Kasacı Merve Öztopaloğlu Levent Ağan Özkan Arseven Yedek

Toygun Batallı Esra Sayın İbrahim Sağlam Görkem Bilgi Selahattin Solmaz Turgut Koç

Üst Alt