İbrahim Tatlıses, önceki gün yeni gündüz kuşağı dizisi 'Yeşil Vadi'nin Kızı’nda 'Melissa' karakterini canlandıran Beren Gökyıldız ile ilgili düşüncelerini sosyal medyada paylaştı.
“5-6 KİLO VERMESİ GEREK, YANAKLARIN ŞİŞİ DE İNECEK”
Tatlıses, başrol oyuncusu Beren Gökyıldız'a 5-6 kilo vermesi gerektiğini söyledi. İşte ünlü türkücünün çok konuşulan paylaşımı...
Alıntı Metni
"BAHSİ GEÇEN KEBAPÇI"
Beren Gökyıldız, Tatlıses'e sosyal medya hesabından cevap verdi. Dört yaşında usta sanatçı ile karşılaştığı o kebapçıdan fotoğraf yayınlayan oyuncu, "Bahsi geçen kebapçı" mesajını yazdı.
"ŞİDDET YANLISI OLMAK BİR KARAKTER SORUNUDUR"
İbrahim Tatlıses’in 13 yaşındaki oyuncuya yönelik eleştirisi tepki topladı. 71 yaşındaki sanatçıyı hedef alan isimlerden biri de sunucuSerap Paköz oldu.
Tatlıses'e yönelik sert ifadeler kullanan Serap Paköz, "Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz. İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır. Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım. Şiddet yanlısı olmak bir karakter sorunudur ve kişi kendini bundan alıkoyamaz. Hâlâ 'İmparator' diye baş tacı yapanlar da en az onun kadar kışkırtıcıdır" açıklamasını yaptı.
Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler
Serap Paköz: Cerrahi bir işlem yaptırmadım!