cetinsibel
Üye
İtibar:
Schneider Electric, enerji yönetimi ve otomasyon çözümlerinde dünya lideri olan bir Fransız şirketidir. 1836 yılında kurulan şirket, elektrik dağıtımı, otomasyon yönetimi ve enerji verimliliği konularında geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunar. Schneider Electric, sürdürülebilirlik ve yenilikçilik odaklı çözümleriyle tanınır.
Schneider Electric, enerji yönetimi ve otomasyon konularında kapsamlı çözümler sunarak, sürdürülebilir ve verimli bir gelecek inşa etmeyi hedefler.
Schneider bayileri üzerinden ürünleri alabilirsiniz
Schneider Electric'in Ana Faaliyet Alanları
- Enerji Yönetimi:
- Elektrik Dağıtımı ve Kontrol: Alçak ve orta gerilim elektrik dağıtım sistemleri, devre kesiciler, sigortalar, şalterler ve enerji izleme sistemleri.
- Yenilenebilir Enerji Çözümleri: Güneş ve rüzgar enerjisi sistemleri için çözümler, enerji depolama ve mikro şebeke sistemleri.
- Endüstriyel Otomasyon ve Kontrol:
- Endüstriyel Otomasyon: PLC'ler, endüstriyel yazılımlar, sürücüler ve motor kontrol sistemleri.
- Süpervizyon ve Veri Yönetimi: SCADA sistemleri, veri toplama ve analiz çözümleri.
- Bina Otomasyonu ve Güvenliği:
- Akıllı Bina Çözümleri: Bina yönetim sistemleri, aydınlatma kontrolü, HVAC kontrol sistemleri.
- Güvenlik ve Erişim Kontrolü: Yangın alarm sistemleri, CCTV, giriş kontrol sistemleri.
- Veri Merkezi ve Ağ Çözümleri:
- Modüler Veri Merkezleri: Veri merkezi altyapısı, soğutma sistemleri, güç dağıtımı ve yönetim yazılımları.
- Ağ Çözümleri: Ağ bağlantı ürünleri ve kablolama sistemleri.
Schneider Electric'in Ürün ve Hizmetleri
- Ürünler:
- Acti9: Alçak gerilim devre kesiciler ve koruma cihazları.
- EcoStruxure: Nesnelerin İnterneti (IoT) tabanlı, açık ve birlikte çalışabilir bir sistem mimarisi ve platformu.
- Altivar: Değişken hızlı sürücüler.
- Modicon: PLC'ler ve otomasyon kontrol ürünleri.
- Unica: Anahtarlar, prizler ve diğer elektrik aksesuarları.
- Hizmetler:
- Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri: Enerji verimliliği danışmanlığı, sürdürülebilirlik stratejileri.
- Bakım ve Destek Hizmetleri: Teknik destek, saha hizmetleri, eğitim ve uzaktan izleme.
Sürdürülebilirlik ve İnovasyon
Schneider Electric, sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği konularında liderdir. Şirket, karbon ayak izini azaltma ve yenilenebilir enerji kaynaklarını teşvik etme konularında aktif olarak çalışır. Ayrıca, Schneider Electric, yenilikçi teknolojiler geliştirerek müşterilerine dijitalleşme ve enerji dönüşümü konularında çözümler sunar.Global Varlık
Schneider Electric, dünya genelinde 100'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir ve geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Şirket, çeşitli sektörlerdeki (enerji, endüstri, binalar, veri merkezleri, altyapı) müşterilerine hizmet vermektedir.Schneider Electric, enerji yönetimi ve otomasyon konularında kapsamlı çözümler sunarak, sürdürülebilir ve verimli bir gelecek inşa etmeyi hedefler.
Schneider bayileri üzerinden ürünleri alabilirsiniz