• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Savunma onlara emanet

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Savunma onlara emanet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 108 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Savunma onlara emanet
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray maçı için savunma tandemini belirledi.. Siyah-Beyazlılar'da Eric Bailly'nin sakatlığıyla beraber orta sahada Salih Uçan'ın da Galatasaray derbisine yetişememesi sebebiyle takımdaki dengeler değişmişti. 8 artı 3 kuralı sebebiyle Galatasaray derbisinde üç tane Türk futbolcu sahaya sürmesi gereken teknik ekip, kararını verdi. 3. YERLİ ONUR BULUT Milli arada ilk etapta savunma ikilisinden birini Necip Uysal'a vermeyi deneyen Siyah-Beyazlılar, bu fikrinde değişime gitti. Stoper tandemini Omar Colley ve Daniel Amartey'den oluşturacak olan teknik sorumlu Burak Yılmaz, kaleci Mert Günok ve hücumda Cenk Tosun'la beraber görevlendireceği üçüncü yerli futbolcuyu sağ bek hattında kullanacak. Valentin Rosier'in yerine Onur Bulut'un ilk 11'e geçmesiyle beraber orta sahada da Salih Uçan'ın yerine Alex Oxlade Chamberlain süre alabilecek. 'YETİŞİRLERSE MUTLU OLURUZ' Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray derbisi öncesinde yaptığı açıklamada sakatlık problemi bulunan oyuncular konusunda şu ifadeleri kullanmıştı: "Sağlık ekibimiz, Gedson ve Salih'in derbiye yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezse, onların yerine oynayacak oyuncular da Beşiktaş oyuncusudur, ellerinden geleni yapacaklardır. Ben umutlu ve mutluyum. Ben kendime ve ekibime güveniyorum."

Üst Alt