• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Santos: 'Futbol basit! Gol yemeyin, gol atın'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Santos: 'Futbol basit! Gol yemeyin, gol atın' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 142 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Santos: 'Futbol basit! Gol yemeyin, gol atın'
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Fernando Santos BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde şu dakikalarda basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapıyor. Fernando Santos'un basın mensuplarına yaptığı açıklamalar şöyle: ”Henüz oyun anlayışıma yüzde yüz yerleştirdiğimi söyleyemem. Futbol basit! Gol yemeyin, gol atın. Fakat futbol anlayışını oturtmak basit değil. Bu zaman içinde olacak.” “Zor bir kış oldu! Hâlâ kışın geride kaldığını söyleyemem ama bahar için çalışmaya devam ediyoruz.” ”Derbide eksik oynamayacağız. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Benim görevim beraber oynayan güçlü bir takım yaratmak. Bunun için çabalıyoruz.” ''Beraber oynamayı geliştirmemiz lazım. İyi bir takım %80 kolektif, %20 bireysel oynar. Şu an biz %60 bireysel, %40 kolektif oynuyoruz. Bunu değiştirmek için uğraşıyoruz.” ''Ofansif anlamda yavaşız. Daha hızlı, akıcı ve hedef odaklı oynamalıyız. Ceza sahasına çok fazla giremediğimizi düşünüyorum. Savunmada gelişiyoruz. Türkiye’de çok fazla adam adama baskı yapılıyor. Benim anlayışında bu yok. Ben alan savunmasını tercih ediyorum.” ”Fazla bireysel oynuyoruz. Kaleciyi saymazsak 10 oyuncunun sürekli çözüm üretmesi ve topu dolaştırması gerekiyor. Top bizdeyken durağan oynuyoruz. Hedefimiz rakip kale. Kendi kalemize gol atmayacağız. Oyunumuz kontra atak değil. Kolektif oyunu geliştirmeliyiz.”

Üst Alt