• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sanayide nitelikli çalışan için iş birliği

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ekonomi Haberleri kategorisinde nurettin_38 tarafından oluşturulan Sanayide nitelikli çalışan için iş birliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ekonomi Haberleri
Konu Başlığı Sanayide nitelikli çalışan için iş birliği
Konbuyu başlatan nurettin_38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nurettin_38

İtibar:

Sanayide nitelikli çalışan için iş birliği

Ankara Sanayi Odası, sanayide nitelikli iş gücünü artırmak amacıyla okullarla anlaşma imzaladı.

Ankara Sanayi Odası (ASO), sanayide nitelikli iş gücünü artırmak amacıyla Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iş birliği protokolleri imzaladı. ASO Muhtelif Gıda Sanayi Meslek Komitesi öncülüğünde yapılan iş birliğiyle gıda teknolojisi programı bulunan Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü yetiştirilmesine yönelik destek sağlanacak. Ayrıca, öğrencilere staj ve mezuniyet sonrası istihdam imkanı sunulacak. Oda binasında düzenlenen imza törenine, ASO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Çağlayan, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım ve oda üyeleri katıldı. Çağlayan, burada yaptığı konuşmada, "Oda olarak okul-sanayi işbirliğine önem veriyoruz. İki okulumuzla imzaladığımız protokollerle gıda sektörüne yönelik nitelikli iş gücü yetiştirmeye ve ülkemizin beşeri sermayesini güçlendirmeye katkıda bulunmayı amaçlıyoruz." ifadesini kullandı. Veli Karakuş da protokolün, geleceğin teminatı olan gençlere yeni kapılar aralayacak bir adım olduğunu belirtti. Hasan Yıldırım ise okul ve sanayi arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Üst Alt