• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Safiye Soyman'dan Seda Sayan açıklaması! 'Demek ki öyle uygun gördü'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Safiye Soyman'dan Seda Sayan açıklaması! 'Demek ki öyle uygun gördü' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 179 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Safiye Soyman'dan Seda Sayan açıklaması! 'Demek ki öyle uygun gördü'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

650da6f786b24a2058d56d8e.jpg

Seda Sayan ile yediği içtiği ayrı gitmeyen Safiye Soyman’ın takipten çıkarma duruma çok üzüldüğünü belirten Faik Öztürk, “Kader kader. Ne yapalım? Biz kaderimize razıyız. Safiye çok üzüldü, bir haftadır kendini toparlayamıyor, üç gündür uyuyamıyor" şeklinde esprili bir açıklamaya imza attı.

"TAKİPTEN ÇIKTIĞI İÇİN ÜZÜLDÜM"

Safiye Soyman ise "Seda benim bacım. Her gün üç kez görüntülü konuşuyoruz. Gülşah Saraçoğlu bir sosyal medyacı bulmuş. Yeni trend bu. Ebru Gündeş, Sibel Can, Hadise. Hande Yener de yapmış. Saygı duyuyorum. Demek ki öyle uygun gördü. 'Memnun musunuz?' derseniz, hiç memnun değilim. Çıkardığı için tabii iki üzüldük" dedi.
650da6f186b24a2058d56d8c.jpg

Seda Sayan, Instagram'da herkesi takipten çıktı! Sadece iki kişiye kıyamadı

Üst Alt