63 yaşındaki Safiye Soyman, sosyal medyayı sık kullanan ünlü isimlerden. Sosyal medyadaki paylaşımlarında kullandığı filtrelerle kimi zaman alay konusu olan şarkıcı yine filtre kurbanı oldu.
'Havayı bulunca yürüyorum çok iyi geliyor.' notuyla paylaştığı videosunda kullandığı filtreyi abartınca takipçilerinin dilinden kurtulamadı. Ünlü ismin takipçileri ilk bakışta Safiye Soyman'ı tanıyamadı.
Oğlunu kaybeden Safiye Soyman, acı olaydan 20 gün sonra sahneye çıktı! Sosyal medya ikiye bölündü
''FİLTREDEN SİZİ GÖREMİYORUZ''
Şarkıcının videoda kullandığı filtreyi abartılı bulduğu belirten kullanıcılar; ''Kim bu tanıyamadım'', ''Safiye Hanım çok abartmışsınız'', ''Filtreden sizi göremiyoruz'', ''Sizi çok seviyorum ama lütfen filtreyi abartmayın'' yorumlarında bulundu.
OĞLUNU KAYBETMİŞTİ
Safiye Soyman'ın, 24 yıldır kas güçsüzlüğü, dengede bozukluk, yürüme ve konuşma aksaklığı ile kendini belli eden ve merkezi sinir sistemini etkileyen bir hastalık olan MS ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 26 Temmuz'da Burdur'da fenalaşıp hastaneye götürülmüştü.
Serenay Sarıkaya lüks evinde arkadaşlarını ağırladı! Leopar desenli koltuk dikkat çekti
Solunum yetmezliğine bağlı şikayetleri bulunan Akaröz, 27 Temmuz'da hastanede yaşamını yitirmişti. Akaröz’ün cenazesi defnedilmek üzere Bodrum’a getirilmişti.
''ALDATILMAYI AFFETMEM''
Safiye Soyman, bir röportajında 'Aldatılmayı affetmem, 30 seneyi bir anda bitiririm. Görmem lazım, iyice emin olmam lazım. Duyduklarım olmadı desem yalan olur. Ama çok emin olmam lazım. Bu zamana kadar hissetmedim, hissetsem anında. Bana ihanet ederse Türkiye'yi terk etsin.' şeklinde konuşmuştu.
Yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler ünlü şarkıcıyı tanıyamadı