• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Safa Önal’a vefa

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Safa Önal’a vefa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Safa Önal’a vefa
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64c9765a86b2455b24d502fe.jpg

SEÇKİN ŞENVARDAR - 92 yaşında hayatını kaybeden senarist Safa Önal’ı, Teşvikiye Camii’nden son yolculuğuna Türk sinemasının dev isimleri uğurladı. 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren usta ismin cenazesine Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Nur Sürer, Serdar Gökhan, Zafer Algöz ve Kerem Alışık gibi isimler katıldı. Feriköy Mezarlığı’nda defnedilen Önal’ın taziyelerini ise oğlu Umut Önal kabul etti.

Gökhan, “Yeşilçam’ın direklerinden biriydi. Sanatçılar maalesef layık olduğu şekilde yaşamıyorlar, ihmal ediliyor ve aranmıyorlar. Buna ben de dahilim. Maalesef ülkemizde sanatçıya verilen değer bu” dedi. Şoray ise, “Büyük kayıp... Onunla birlikte anılarım da gitti, çok güzel çalışmalarımız oldu. Benim için yazdığı senaryoların kariyerime büyük etkisi olmuştu. Benim canımdı” diye konuştu.

64c9763286b2455b24d502fb.jpg

Sezen Cumhur Önal (84), tansiyonu yükseldiği için kardeşinin cenaze törenine katılamadı.

Üst Alt