• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Roma'da çekilen pozlarını paylaşan Özge Özpirinççi; 'Bu saatten sonra kimseye hesap vermem'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Roma'da çekilen pozlarını paylaşan Özge Özpirinççi; 'Bu saatten sonra kimseye hesap vermem' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Roma'da çekilen pozlarını paylaşan Özge Özpirinççi; 'Bu saatten sonra kimseye hesap vermem'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6522977786b24a50382fc73c.jpg

Aralık 2021'de kızı Mercan'ı kucağına alan ve şimdilerde vaktinin çoğunu kızı ile geçiren Özge Özpirinçci, 3.6 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Roma'da çekilen fotoğraflarını paylaştı.

37 yaşındaki ünlü isim, daha önce imajına yönelik yapılan eleştirilere cevap vererek, gönderisine yazdığı bir mesajla içini döktü.

6522958a86b24a50382fc727.jpg

"HAVALI BİR CAPTION DÜŞÜNDÜM"

Mesajına, "Havalı bir caption düşündüm bu fotoğraf için... Böyle tek cümle bir şey veya yabancı dilde bir özlü söz falan" diyerek başlayan Özpirinçci; şöyle devam etti:

Alıntı Metni

652295cc86b24a50382fc729.jpg

"MAKYAJSIZ YAKALANINCA BAKIMSIZ OLUYORUM"

"Son birkaç yıldır hayatımı yaşama tercihlerimden dolayı insanlar tarafından hep bir kategoriye koyulmak isteniyorum. Saçıma fön çektirmek imaj değişikliği kabul ediliyor. O gün aynaya baktığımda hoşuma gitmeyen beyazlarımı sprey boyayla kapattığımda 'Ee nooldu o doğal kıza?' yorumları geliyor. Sokakta magazine makyajsız ve rahat giysilerle 'yakalanınca' bakımsız oluyorum vs vs..."

Özge Özpirinçci: Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz?
Alıntı Metni

652295fc86b24a50382fc72f.jpg

"ÇÜNKÜ BEN ÖZGÜRÜM"

"Bugün mini eteğim ve iğne topuklularımla galaya katılırım, yarın parkta çocuğumla çimlerde yuvarlanmaktan leke olmuş eşofmanımla gezerim. Çünkü ben özgürüm! Sen özgürsün! İstediğimiz gibi görünmekte!"

Özge Özpirinçci ve kızının tekne gezintisi!

Üst Alt