• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Rol için kılık değiştirdi! Tanınmaz halde olan Şükrü Özyıldız'a Sibil Çetinkaya'dan yorum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Rol için kılık değiştirdi! Tanınmaz halde olan Şükrü Özyıldız'a Sibil Çetinkaya'dan yorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Rol için kılık değiştirdi! Tanınmaz halde olan Şükrü Özyıldız'a Sibil Çetinkaya'dan yorum
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6709178a811e5c66712b1903.jpg

Şeref Meselesi, Kış Güneşi Çoban Yıldızı, Ruhun Duyma gibi projelerde boy gösteren yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, yeni projesi için bambaşka biri oldu.

Giray Altınok'un yeni dizisinde yer alacak olan Özyıldız, rolü için uzun saç ve sakal taktırdı.

670914a6811e5c66712b18e3.jpg

Sokakta yaşayan bir vatandaşı oynadığı için ona uygun bir kombin giyen isim, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Görenler Özyıldız'ı tanıyamadı.

670914d8811e5c66712b18e6.jpg

"BİR FARK GÖREMEDİM"

Ünlü isim pozlarına 'Evet, evet benim' notunu düştü. Şükrü Özyıldız'ın sevgilisi Sibil Çetinkaya ise gönderilere: 'Yakışıklılıkta bir fark göremedim' yorumunu yazdı.

Yakışıklı oyuncu da sevgilisine "Göz doktorunu ertelemeyelim demiştim" diyerek güldürdü.

6709151d811e5c66712b18ea.jpg

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya, Çeşme'de! Sevgilisini öpücüklere boğdu
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı

Üst Alt