- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Renato Sanches, Beşktaş'a gelecek mi? Bayern ve PSG gibi üst düzey takımlarda bir macerası olan Portekizli oyuncu sürpriz bir hamle yaptı. Sosyal medya hesaplarından AS Roma'yı sildi. ÖNCE SİLDİ SONRA AÇIKLAMA YAPTI Renato Sanches sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı. * En çok istediğim şey sahada olmaktı ama ne yazık ki çok sayıda sakatlık nedeniyle tatmin olamadım. En çok sinirli hisseden ve aynı zamanda oynamaya en istekli olan benim. * Daha iyi zamanların geleceğine inanıyorum. Profil fotoğrafına gelince, AS Roma'nın herhangi bir fotoğrafını hiç kaldırmadığımı hatırlıyorum. Profil fotoğrafının siyah olduğu 1 yıldan fazla zaman önceydi. Şimdi yeni bir döneme giriyorum. BEŞİKTAŞ TEMKİNLİ DAVRANIYOR Football News'ün haber yorumuna göre; son günlerde Beşiktaş öne çıkmıştı. Ancak Türkiye, Portekizli orta saha oyuncusunun damak zevkini pek tatmin edecek gibi görünmüyor. Türkler temkinli yaklaşıyor. Çok istekli görünmek istemiyorlar. Kolay çözümü olmayan bir bulmaca ama Renato Sanches'in Roma'daki macerası yolun sonuna geldi. SANTOS İSTİYOR Fernando Santos'un göreve gelmesi sonrası Beşiktaş ile de anılan Sanchez bu sezon sadece 9 resmi maçta 228 dakika forma süresi bulabildi. Sakatlıklarla boğuşan yıldız oyuncu için transfer olması durumunda geniş çaplı bir sağlık kontrolü yapılacak. Kaynak: Fotospor