• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili Nilüfer'den açıklama

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili Nilüfer'den açıklama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili Nilüfer'den açıklama
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66fcc01c5c3ce26c49f4e877.jpg

MESUT YILMAZ - Reha Muhtar, geçtiğimiz aylarda Sarıyer'de bulunan evinde merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isme ilk müdahaleyi oğlu kalp masajıyla yapmıştı.

Bilinci kapalı olarak kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde entübe edilen gazetecinin, hayati tehlikeyi atlattığı belirtilmişti.

Masterchef'te 1. ve 2. eleme adayı belli oldu

Ünlü televizyoncunun eski hayat arkadaşı Nilüfer, Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında konuşan sanatçı, "Genel durumu gayet iyi. Hastanede halen. Felçli kalma durumu yok. Gittim gördüm kendisini" dedi.

66fcbdbf5c3ce26c49f4e865.jpg

Kendisinden bahseden Nilüfer, "Dinleniyorum. Kızım master yapacağı için onunla İngiltere'ye gittim. Oradan döndüm, Adana'da konsere gittim. Şimdi buradayım. Zaman geçiyor" diye konuştu.

Okan Buruk'a 'Hadise' soruldu! Tepkisi şaşırttı

Üst Alt