• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Quaresma: "Ben yaşlıysam Pepe'ye bakın"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Quaresma: \"Ben yaşlıysam Pepe'ye bakın\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 97 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Quaresma: \"Ben yaşlıysam Pepe'ye bakın\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Yaşının ilerlemiş olmasının kendisi için bir şey ifade etmediğini belirten Quaresma, "Futbol için çok mu yaşlıyım? Bu futbola nasıl baktığınızla alakalı bir durum. Şayet ben yaşlıysam, benden daha yaşlı olan ancak genç futbolculardan daha fazla dakika oynayan Pepe'ye bakın. Bu sizin futbola nasıl baktığınızla alakalı." şeklinde konuştu. "Değip değmeyeceğini anlamam gerek" Geleceğiyle alakalı bilgilendirme de yapan 39 yaşındaki futbolcu, "Bir kulüp bana teklifle geldiğinde oturup o kulübün projesini ve buna değip değmeyeceğini anlamam gerekli... Gizemden hoşlanan biri değilim. Mesele nerede olduğunu anlamak." dedi. Toplamda 7 yıl Beşiktaş'ın formasını giyen Ricardo Quaresma, siyah beyazlı forma ile toplamda 227 maça çıkarken, 38 gol ve 77 asistlik performans göstermişti.

Üst Alt