• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Portekizli Teknik Direktör Beşiktaş'a önerildi!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Portekizli Teknik Direktör Beşiktaş'a önerildi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 90 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Portekizli Teknik Direktör Beşiktaş'a önerildi!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Trendyol Süper Lig'de sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Leonardo Jardim, Beşiktaş'a önerildi. Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’a, Katar’da Al Rayyan’ı çalıştıran ve ayrılma durumu olan Leonardo Jardim'in önerildiği belirtildi. Al-Rayyan performansı 1 Temmuz 2023 tarihinde Al-Rayyan'ı çalıştırmaya başlayan 40 yaşındaki teknik adam, görev aldığı 12 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 22 puan topladı ve maç başına da 1.83 puan ortalaması yakaladı. Çalıştırdığı takımlar Leonardo Jardim kariyerinde Al-Rayyan dışında Al-Ahli, Al-Hilal, Monaco, Sporting Lizbon, Olympiakos, Braga, Beira Mar, Chaves ve Camacha gibi takımları da çalıştırdı. Hasan Arat: "Yakın zamanda bilgisini vereceğiz." Öte yandan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör arayışlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Çalışmalarımız devam ediyor, yakın zamanda bilgisini vereceğiz" ifadelerini kullandı. Kaynak: Ajansspor

Üst Alt