• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Perihan Savaş'tan 29 yıl önce kaybettiği eşine duygusal mesaj! 'Seni kalbime sakladım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Perihan Savaş'tan 29 yıl önce kaybettiği eşine duygusal mesaj! 'Seni kalbime sakladım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Perihan Savaş'tan 29 yıl önce kaybettiği eşine duygusal mesaj! 'Seni kalbime sakladım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

672f6c73c72706dec4b3b7d1.jpg

Usta oyuncu Perihan Savaş, 38 yaşında ölen eşi Yılmaz Zaferi 29. ölüm yıl dönümünde de unutmadı. Savaş, meslektaşı eşi Yılmaz Zafer'i ölümünün 29. yıl dönümünde unutmayarak sosyal medya hesabından duygusal sözler yazdı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Perihan Savaş, 1987 yılında meslektaşı Yılmaz Zafer ile nikah masasına oturmuş, çiftin bu evlilikten bir de oğulları olmuştu.

672f6ddfc72706dec4b3b7db.jpg

1994 yılında kalp krizi geçiren ve beyninde hasar oluşan Yılmaz Zafer, 1,5 yıllık yaşam mücadelesini 9 Kasım 1995’te kaybetmişti.

672f6e6ec72706dec4b3b7de.jpg

''SÖZÜN BİTTİĞİ BİR GÜNDEYİZ''

Perihan Savaş, eşi için yazdığı Instagram'daki paylaşımına 'Sözün bittiği bir gündeyiz yine. Seni kalbime sakladım. Hep ordasın sonsuza kadar' notunu düştü.

Yıllar geçmesine rağmen eşini unutmayan Savaş'ın vefalı tavrı sevenleri tarafından büyük ilgi gördü.

PERİHAN SAVAŞ KİMDİR?

14 Haziran 1957 İstanbul doğumlu olan Perihan Savaş Aslen Sürmenelidir. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynayan sanatçı on üç yaşındayken, askeri okulda okuyan yirmi iki yaşındaki bir gençle nişanlanmış, 6-7 ay süren bir evlilik döneminden sonra eşinden ayrılmıştır.

1970 yılına kadar tiyatro çalışmaları yaparak, "Küçük Prenses", "Romeo-Jüliyet", "Kibarlık Budalası" gibi birçok tiyatro oyunda yer alan Perihan Savaş, 1971 yılında "Şehzade Simbad Kaf Dağında" adlı filmde rol aldı.

Sinema kariyerine aynı yıl başlayan Savaş, kısa sürede birçok filmde oynadığı rollerle başrol oyuncusu oldu. 120 civarında filmde rol aldı. Bir dönem şarkıcılık yaptı.

Üst Alt