• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘Paranın gözü kör olsun’

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘Paranın gözü kör olsun’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 123 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘Paranın gözü kör olsun’
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64d4044686b2442ac878ab2f.jpg

MESUT YILMAZ-Akar’ın kardeşi Berna Gürel, “Söyleyecek bir şeyim yok. Ne yazılıyorsa ona bakın. Zeynep çok hasta. Ayhan da yok. Zeynep’in söyleyeceği bir şey yok. Konuşamayacak vaziyette” dedi. İş insanı, “Siz aile olarak ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Yeteri kadar üzüntümüz var. Ayhan Bey ile konuşun” yanıtını verdi. Ablasının İstanbul’da olduğunu belirten Gürel, “Yaz-kış Bodrum’dayım. Sürekli gidip, geliyorum. Bir hafta önce yanındaydım. Buradaki durum birçok ailede yaşanan bir şey. Paranın gözü kör olsun, o kadar işte...” diye konuştu. Gürel, “Ayhan Bey evi ne zaman terk etti?” sorusuna ise, “Ayhan Bey kim ki?” yanıtını verdi.

64d404d886b2442ac878ab31.jpg

‘HESAPTA 27 BİN 500 LİRA VAR’

İki yıl önce evi terk edip, ortak hesaptan yüklü miktarda para çektiği iddialarına Sicimoğlu, “Öyle bir şey asla yok. Ortak hesaptan evin giderleri ödeniyordu. 27 bin 500 lira var o hesapta... Zeynep Hanım’ın özel banka hesaplarını bile bilmiyorum. Geçtiğimiz yıllarda emlak vergilerini ödeyemedikleri için aileye 15 bin euroyu kendi cebimden ödedim” dedi. “İki yıl boyunca Amerika’da tedavi gören eşime baktım” diyen müzisyen, “Bütün akrabaları Bodrum’da güneşlenirken ben Zeynep’e bakıyordum. Annesi ve kız kardeşi bir kere gelmediler. Bu işler Berna Hanım’dan çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Üst Alt