• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Özkan Arseven, Kadın Basketbol Takımı ile buluştu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Özkan Arseven, Kadın Basketbol Takımı ile buluştu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Özkan Arseven, Kadın Basketbol Takımı ile buluştu
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Özkan Arseven, Beşiktaş Fibabanka Spor Kompleksi’nde, Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, teknik ekip ve sporcularla bir araya geldi. EuroCup Women Son 16 Turu rövanş maçında bugün Fransa’nın UFAB 49 takımı ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekibe başarı dileyen Arseven, “Takımdaki arkadaşlık çok iyi. Bugüne kadar elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Bundan sonra da aynı motivasyonla mücadele edeceğinizi biliyorum. Hepimiz Avrupa’da kupa kaldırmayı çok istiyoruz. Camia ve yönetim olarak arkanızdayız. Hepinize bugün oynayacağımız mücadelede başarılar diliyorum” diye konuştu. HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Üst Alt