• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Özgür Özel'den Erdoğan'a: Orada yaşananların sebebi sensin sen!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Özgür Özel'den Erdoğan'a: Orada yaşananların sebebi sensin sen! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Özgür Özel'den Erdoğan'a: Orada yaşananların sebebi sensin sen!
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da, Pençe- Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Enis Budak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, Cumhurbaşkanı Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ertelenmek zorunda kalan Süper Kupa finaliyle ilgili muhalefet partilerinin sözlerini ‘istismar siyaseti’ olarak değerlendirmesine de sert bir dille tepki gösterdi. Özel, "Atatürk’ün adını anmayan, kabrine gitmeyen, İstiklal Marşımıza dahi tahammül edemeyen, hatta Atatürk’ün askerini, ‘Merhaba asker’ diye kendi dilinde selamlamak yerine, Arapça selamlayan bir adamın ayağına Atatürk’ün iki takımının maçını götürürsen bu olur. Halen daha bizi suçluyor. Suçluluk psikolojisindendir. Hani diyor ya ‘sebebi benim ben, her şeyi ben biliyorum ben' Orada yaşananların sebebi sensin sen Tayyip Erdoğan, başka kimse değil" dedi.

Üst Alt