• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Özgü Kaya: Bedenime değer veriyorum! Kendime bebek gibi bakıyorum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Özgü Kaya: Bedenime değer veriyorum! Kendime bebek gibi bakıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 93 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Özgü Kaya: Bedenime değer veriyorum! Kendime bebek gibi bakıyorum
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64d7758686b2456490bbb246.jpg

Özgü Kaya, All dergisi için Kınalıada’da objektif karşısına geçti. Dergiye röportaj da veren 27 yaşındaki oyuncu, “30’lu yaşlardan sonra dönüm noktası yaşandığı söyleniyor. Birkaç sene sonra sen de böyle bir viraja gireceksin. Kendine yatırım yapıyor musun?” sorusuna cevap verdi.

"BİR KADININ EN GÜZEL GÖRDÜNDÜĞÜ YAŞ 30"

Alıntı Metni

64d7759886b2456490bbb24a.jpg

'Üç Kız Kardeş'te Sadık'ı yıkan zarf! Derya ile Mustafa'nın gizlice evlendiğini öğrendi

"SEVGİ OLUNCA AYNI FREKANSA GEÇİYORSUN"

Özgü Kaya, “Hayatını başka biriyle paylaşmak neler hissettiriyor?” sorusu züerine ise "Bu paylaşım içinde sevgi olduğu için aynı frekansa geçiyorsun ve beraber yapmaktan keyif aldığın onlarca şey oluyor. Yakın zamanda fark ettim ki ilişkide her şeyden önce birbirinin alanına saygı duyan ve birbirini anlayan iki arkadaş olmak çok önemliymiş. Sevgiliden ya da eşten önce arkadaş olabilmek... Sevgilinle yakın arkadaş da olabilmek duygusal anların yanında deliler gibi de eğlenebilmeyi yaşatıyor. Bu tarifsiz bir his" ifadelerini kullandı.
64d775a086b2456490bbb24c.jpg

"ÇILGIN BİR KADINI CANLADIRMAK İSTERİM"

Ünlü oyuncu, canlandırmak istediği rolü de açıkladı: Herkese kendini sorgulatabilecek, izleyiciyle direkt iletişim halinde, oynarken de kendimi ve sınırlarımı zorlayacağım çılgın bir kadını canlandırmak isterim. Umarım bir sonraki hamlesi belli olmayan, iz bırakan, güçlü bir kadını canlandırırım.
64d780ed86b2456490bbb2ec.jpg

Özgü Kaya'nın tatil pozları sosyal medyayı salladı

Üst Alt