- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Dursun Özbek, Sabah gazetesine verdiği röportajda Beşiktaş camiasının tepkisini çekecek ifadelerine devam etti. Özbek, teknik direktör Şenol Güneş'in de kendisini tebrik ettiğini söyledi. Röportajdaki söz konusu bölüm şu şekilde: Beşiktaş, federasyonun kararı (Hatay-G.Antep) ilgili çok sert. UEFA'ya da gitti. Bu konuda neler söylersiniz... "Biz depremden bir süre sonra toplantı yaptık. Bu görüşler paylaşıldı. Kulüpler Birliği Vakfı'nda görüşüldü. Geçmişteki uygulamanın aynısını yapmak gerek. Depremden sonra onu yapalım bunu yapalım fırsatçılık gibi oldu, hoş olmadı." Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri sizi şampiyonluktan sonra tebrik etti mi? Aradılar mı, mesaj attılar mı? "Hayır. İki başkan (Ali Koç, Ahmet Nur Çebi) beni tebrik etmedi, diğer başkanlar etti. Şenol Hoca arayıp tebrik etti ama. Ahmet Başkan'ın eşi (Berna Çebi) eşimi (Mesude Özbek) arayıp tebrik etmiş. Arkadaşlar zaten. Ama Ahmet (Çebi) tebrik etmedi. Maç oynamışım, kırmızı kart görmüşüm, cefasını çekmişim. Aldığım puanı niye sileyim, ben aldım sen almadın. Bu nasıl bir tartışma."