• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin acı günü! 'Bir kanadım kırıldı'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin acı günü! 'Bir kanadım kırıldı' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin acı günü! 'Bir kanadım kırıldı'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67438b9530363706df967b5b.jpg

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, 1963 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilmiş, ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştı.

Güzellik yarışmalarında elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çeken Sevim Emre, sinema kariyerine adım atmıştı. İlk oyunculuk deneyimini 1961 yılında rol aldığı 'Kızıl Vazo' isimli filmle yaşarken, daha sonra birçok filmde kamera karşısına geçmişti. Sevim Emre, 1974 yılından bu yana usta sanatçı Orhan Gencebay ile beraberliklerini büyük bir uyum ve mutluluk içinde sürdürüyor.

67438a9130363706df967b59.jpg

Instagram'ı sık kullanan ünlü isimlerin başında gelen Sevim Emre bu kez acı haber paylaştı. Ablasının hayatını kaybettiğini duyuran Sevim Emre şu ifadeleri kullandı: Bugün canım ablamı toprağa verdim. Bir kanadım kırıldı. Acımı paylaşarak kimseyi üzmek istemem ama dualarınızı sevgili canım ablam Ülhan Emre Akın için bekliyorum.

67438a5630363706df967b57.jpg

Üst Alt