• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

“Okulöncesinde dini eğitim” içerikli yeni müfredata ilişkin yeni iddia: 'Türk Alimleri', 'İslam alimleri' olacak

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan “Okulöncesinde dini eğitim” içerikli yeni müfredata ilişkin yeni iddia: 'Türk Alimleri', 'İslam alimleri' olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı “Okulöncesinde dini eğitim” içerikli yeni müfredata ilişkin yeni iddia: 'Türk Alimleri', 'İslam alimleri' olacak
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Türkiye’de 4’üncü sınıf itibarıyla müfredatta bulunan din derslerinin, okulöncesi ile ilkokulun ilk üç kademesine de mecbur tutulacağı öne sürüldü. Müfredata ilişkin ayrıntıların da netleşmeye başladığı belirtilirken, derslerde İslam’a atıfta bulunulacağı ve konular arasında yer alan “Türk Alimleri” konusunun başlığı da “İslam Alimleri” olarak değiştirileceği öne sürüldü.

Üst Alt