• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Noa Lang Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Noa Lang Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 99 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Noa Lang Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Siyah beyazlıların yeni sezon transfer listesindeki isimlerden biri olan Noa Lang, Ziggo Sport programındaki röportajında "Club Brugge'den ayrılık var mı?" sorusuna, "Ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Çok yakında belli olur" yanıtını vererek, Beşiktaş'a gidebileceğinin sinyalini verdi. Hollanda doğumlu oyuncu henüz 1999 doğumlu olmasına rağmen oyun zekasıyla dikkat çekiyor. Hem sol kanat hem de sağ kanatta oynayabilen Noa Lang, daha önce Ajax, Twente gibi takımlarda da oynadı. EN İYİ KULÜPLERDE OLURDUM Langşu ifadeleri kullandı: "Belki bir ya da iki yıl içinde geri dönmek zarar vermez. Üç sezonda Club Brugge'de yaptığım şeyi, Ajax veya PSV'de yapmış olsaydım, Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinde olurdum. Belçika, görünüşe göre bu şekilde satış yapmıyor." Hollandalı genç oyuncu için Beşiktaş dışında Rennes, Milan, M'Gladbach ve Lille'in de takipte olduğu ifade edildi. Hollanda U-21 takımında 8 maça çıkan genç oyuncu 1 de gol attı. Lang'ın Club Brugge ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. BEŞİKTAŞ'TA YETİŞTİ Siyah beyazlılarınlistesindeki NoLang, daha önce Beşiktaşformasını giydi. NoaLan'ın üvey babasınınKasımpaşalıeski futbolcu NourdinBoukhari olmasıdikkat çekerken;Boukhari'nin Kasımpaşa'daformagiydiği 2009-2010 sezonundaNoa Lang da Beşiktaşminik takımındaoynadı. Kaynak: Fotomaç

Üst Alt