• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Nilperi Şahinkaya'nın keyfi yarım kaldı! Yan masada bulunan kişilerle tartıştı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Nilperi Şahinkaya'nın keyfi yarım kaldı! Yan masada bulunan kişilerle tartıştı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 49 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nilperi Şahinkaya'nın keyfi yarım kaldı! Yan masada bulunan kişilerle tartıştı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66c83f5070687e0899cbde04.jpg

İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

Son olarak Kanal D'nin 'Senden Önce' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, uzun süredir aşk yaşadığı Emre Yusufi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Çeşme'de görüntülenmişti.

milliyet.jpg

SİNİRİNİ SEVGİLİSİNDEN ÇIKARIYOR!

Nilperi Şahinkaya, önceki akşam Maslak'daki bir konsere katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Nilperi Şahinkaya, yeni saçlarıyla ilgili konuştu.

"Bu saç rengi platin sarı oluyor sanırım. Ben değişiklik yapmayı çok seviyorum. Her renk saç denedim nerdeyse. Projelerde de illa bir peruklar bir şeyler yapıyoruz. Emre çok beğendi. Bir yıldır konuşuyoruz bunu zaten. Ama Emre, 'eğer bunu beğenmezsen ben çekeceğim bunun derdini emin ol öyle yaptır' dedi. Bazen sinir çıkarma durumu yaşanıyor sanırım." diyerek güldü.

66c83e3670687e0899cbddf3.jpg

TARTIŞMA YAŞANDI

Nilperi Şahinkaya, konserin ardından Bebek'e geldi. Şahinkaya, Bebek'deki Susam'da arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Yemek esnasında yan masadaki erkeklerle hararetli bir tartışma yaşadı.

66c83e4170687e0899cbddf5.jpg

YÜZÜNÜ SAKLADI

Yaşananların ardından kız arkadaşları ile masadan kalkan oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamazken suratını da gizlemesi şaşırttı.

66c83e5670687e0899cbddf7.jpg

Denizde aşk! Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi Çeşme'de
Nilperi Şahinkaya gazetecileri görünce şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum'

Üst Alt