• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Nilgün Belgün yıllar sonra itiraf etti! 'Karşılık bulamayınca dizideki rolüme son verdi'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Nilgün Belgün yıllar sonra itiraf etti! 'Karşılık bulamayınca dizideki rolüme son verdi' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nilgün Belgün yıllar sonra itiraf etti! 'Karşılık bulamayınca dizideki rolüme son verdi'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

675a9eed30363706df96d931.jpg

SEÇKİN ŞENVARDAR - Objektiflere yansıyan Belgün, tek kişilik gösterisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belgün, “Gösterim devam ediyor, 12.’nci yılımdayım. Biletler yok satıyor. Ben seyirciyi mutlu olarak evine göndermek istiyorum. İnsanların bir yere gidip para verip bir şey izlemek istediklerinde onları mutlu edecek şey lazım” dedi.

Mutlulukları kısa sürdü! 2024 yılında ayrılan ünlüler

Ünlü isim ayrıca ‘Kadından komedyen olmaz’ algısıyla ilgili “Ben onu yıktım. Kadından komedyen oluyor etrafımıza bakınca kadın komedyenlerimiz görebiliyoruz. Benim başarım; ilk defa bir kadın komedyenin 12 yıldır aynı gösteri ile her oyunda sold out yapması. Benim başarım orada. Dolu salonlara oynuyorum çok şükür” şeklinde konuştu.

675a9e2c30363706df96d91f.jpg

İşte Melek Mosso'nun keşfedilme hikayesi! Türkiye'de ilke imza attı

'YAPIMCIYA YÜZ VERMEDİM ROLÜM SON BULDU'

Sektörde kadın oyuncu olmanın zorluklarından bahseden ünlü isim ayrıca ilginç bir itirafta bulunup şöyle konuştu: Ben her kadın kadar yaşadım, bana özel yapılan bir şey olmadı. Tabii ki zorlukları ne derseniz. Bir yapımcı mesela biraz fazla kur yaptı bana ancak karşılık bulamayınca dizideki rolüme son verdi. İsmi lazım değil, böyle şeyler yaşadım ve eve gidince üzüldüm. Sonra hayat bana güldü yani bu vakte kadar dimdik ayakta, böyle başarılı ve sevilen biri olmak herkese nasip olmaz. Hayatın şanslı kullarındanım.

675a9e8730363706df96d927.jpg

Üst Alt