• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Nihat Kahveci'den Fernando Santos' iddiası: 'Yarın getirsinler ben okey derim'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Nihat Kahveci'den Fernando Santos' iddiası: 'Yarın getirsinler ben okey derim' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 217 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Nihat Kahveci'den Fernando Santos' iddiası: 'Yarın getirsinler ben okey derim'
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Bu sezon beklentileri karşılamayan ve zirve yarışından uzak kalan Beşiktaş'ta, Portekizli teknik direktör Fernando Santos da kötü gidişata 'dur' diyemedi. Karşılaşmanın ardından spor yorumcusu Nihat Kahveci, maçı yorumladı. Nutspor adlı YouTube kanalında konuşan Kahveci, Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos'u eleştirdi. Kahveci, şunları söyledi: "Beşiktaş istikrar abidesi. Kötü bir şey konusunda Beşiktaşlı futbolcuların bu sene gösterdiği istiktar hiçbir takımda yok. Rashica filmin sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde yazdı ve oynadı. YARIN GETİRSİNLER BEN OKEY DERİM Bu kadar kötü oynayan Beşiktaş sezonu ben hatırlamıyorum ama bu iş artık yönetime de yazar yavaş yavaş... FERNANDO SANTOS İDDİASI Valerien Ismael'de geç kalındı yine söylüyorum Santos'la olmuyor, olmayacak gibi de."

Üst Alt