• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Neden TT olduğuma bakıyorum, inşallah bir şey yapmamışımdır!'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Neden TT olduğuma bakıyorum, inşallah bir şey yapmamışımdır!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Neden TT olduğuma bakıyorum, inşallah bir şey yapmamışımdır!'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64e6fb0486b2472a38686e3d.jpg

Farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni toplayan, Kanal D'nin 22 Ağustos'ta final yapan dizisi 'Veda Mektubu'nun 'Alanur'u Nurgül Yeşilçay, verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Nasıl zayıfladığını anlatarak tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü isim, sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat yemek yemediğinin altını çizerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

64e6f98086b2472a38686e36.jpg

"İNŞALLAH BİR ŞEY YAPMAMIŞIMDIR"

47 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, son olarak 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

64e6f9a686b2472a38686e38.jpg

Hikayeler bölümünden telefonuna bakarken çekilen bir karesini yayınlayan Yeşilçay, fotoğrafına şu notu düştü:

Alıntı Metni
'Veda Mektubu'ndan nefes kesen final! Hatice ve Aslı geceye damga vurdu
Nurgül Yeşilçay aşka geldi! Teknenin neşe kaynağı oldu

Üst Alt