• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64e8a8a886b24a2bf0242802.jpg

Nebahat Çehre, Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve aradan geçen yıllara rağmen tekrarlarının hala reyting rekoru kırdığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Firdevs Hanım karakterine hayat vermişti.

"SANIRIM SON PROJEM O OLACAK"

Sevilen dizi hakkında konuşan Çehre, “Çok başarılı ve güzel bir işti. Hala çok güzel tepkiler geliyor. Yolda hala Firdevs Hanım diye seslenip fotoğraf çekiniyor gençler benimle. Sanırım son projem o olacak gibi çünkü hala içime sinen iyi bir senaryo çıkmadı karşıma” demişti.
64e8a1b986b24a2bf02427a4.jpg

'Beni yakalayamayacaksınız' dedi, bikinili görüntülendi!

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda görüntülenen usta isim, projelerde seçici olduğunu ve silik karakterleri oynamak istemediği için ekranlardan uzak kaldığını açıkladı.
64e8a19f86b24a2bf02427a2.jpg

"HER ŞEY PARA DEĞİL"

“Sizin kriteriniz nedir?” sorusu üzerine eski projelerinden örnek veren Nebahat Çehre, “Haziran Gecesi, Aşkı Memnu, Muhteşem Yüzyıl bunlar tokat atan güzel işlerdi. Şimdi bu işlerin çok altında işler yapmak istemiyorum, hiç olmazsa onlara yakın iş yapmak istiyorum. Yani dümdüz bir kadın olmak istemiyorum. Mesela 'Aşk-ı Mennu' 14 yıldır oynuyor ve hala gündemde oradaki kadın kuvvetli kadın. Şimdi gidip sıradan bir kadını neden oynayayım? Yani para kazanmak istiyorsam yapmam lazım ama her şey de para değil" dedi.

Nebahat Çehre'den 'bikinili fotoğraf' açıklaması

"NEBAHAT ÇEHRE BUNU YAPMAK SANA YAKIŞMADI"

"Yoksa mutsuz olurum" diyen Çehre sözlerine şöyle devam etti:

Alıntı Metni

64e89ee886b24a2bf024279d.jpg

Üst Alt