• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Muleka: “Beşiktaş yer aldığı her kulvarda kazanmak için oynar”

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Muleka: “Beşiktaş yer aldığı her kulvarda kazanmak için oynar” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 165 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Muleka: “Beşiktaş yer aldığı her kulvarda kazanmak için oynar”
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

İşte Muleka'nın açıklamaları: “Buraya kesinlikle galibiyet için geldik. Zor bir maç olacağını biliyoruz, hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Sonuçta biz de Beşiktaş’ız. İyi bir maç olacağını söyleyebilirim. Bu sezon daha iyi durumdayım. İyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Öz güvenim de daha yüksek. Her maç gelişimimin devam ettiğini düşünüyorum. Buna paralel olarak daha çok süre alıyorum. Burada önemli olan bu durumu takıma katkıya dönüştürebilmek. Elimden geldiğince maçlarda ve antrenmanlarda yüzde yüzümü vermeye ve takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Beşiktaş yer aldığı her kulvarda kazanmak için oynar. Yarınki amacımız gruba iyi bir başlangıç yapmak olacak. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız. Üç puanla gruba giriş yapmak istiyoruz.” Duhuliye.com

Üst Alt