- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho, şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyledi. İşte Jose Mourinho'nun maç sonu açıklamaları; ''Taraftarlarımıza maçı tekrar izlemelerini söylerim çünkü tekrar izlerlerse her şeyi anlayacaklardır. Kazanmak için her şeyi yaptık. Onları anlıyorum ama şu an kimse benden çok üzgün olamaz. Benden, yöneticilerden, futbolculardan... Bazı maçları kaybederken hiçbir şey yapamazsınız, AZ Alkmaar maçı gibi. Bugün öyle bir maç değildi.'' ''Bizim felsefemiz kontra atak değil. Bizim felsefemiz oyunun kontrolünü tutmak üzerine. Ben bugün oyuncularımı eleştiremem, üzgünüm. Dzeko ve Tadic net bir pozisyon kaçırdığı için, direkten dönen toplar olduğu için bunu yapamam. Golde sanırım Immobile topa değmiyor, Oxlade-Chamberlain attı. Bunu söylemeyi sevmiyorum ama bugün şanssızdık.'' ''Buraya gelmeden önce hakem odasına gittim ve hakemi tebrik ettim. Bence hakem yönetimi tutarlıydı. Bugün şu tarz bir maçtı, hak edenin kaybeden olduğu bir maçtı. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ama rakibimiz galibiyet için değil, beraberlik için savaştı. Oyuncularım kazanmak için yeteri kadarını yaptılar ama futbol bu.'' ????️ Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun maç sonu açıklamaları. #BJKvFB pic.twitter.com/SOD4VY5rQs — beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) December 7, 2024