- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig'de oynadıkları Eyüpspor maçının ardından konuştu. Jose Mourinho takımının performansını yorumlarken, dikkat çekici ifadeler kullandı. İşte Jose Mourinho'nun maç sonu sözleri; ''Yabancı bir hakem olsaydı devre arası tünelde yaşananlardan sonra ikinci yarıya çıkmazdı.'' ''Tünelde, devre arasında koridorda olanlar sonrasında ikinci yarı hakem için karmaşıklaştı. Sahadaki penaltılar başka takım için olsaydı verilirdi. Bu ülkede hakem olmak zor. Portekiz'de, İtalya'da, İngiltere'de, İspanya'da çalıştım, böylesini görmedim.'' ''Futbolun pragmatizmi şunu söyler; şansınız varsa vardır. Puan farkına rağmen kazanma şansımız olmadığına ikna edemez. Bence lig yarışı ortada. Kupaya katılıp katılmama durumumuz ortada. Garip de bir turnuva. 6'şarlı grup ama herkes 3 maç oynuyor. Bazı takımlar 2 evde, bazı takımlar 2 deplasmanda oynuyor. Ben bu kupa için yarışmak isterim. Dört ülkede o ülkenin kupasını kazandım. O kupa için savaşmak isterim.'' ''Avrupa Ligi'nde önce tur atlamalıyız. Bizler Manchester United, Tottenham, Roma değiliz. Bu takımlar arka arkaya sezonlar boyunca kazanma adayları. Bizim öncelikle 2 maçta 3 puan almalıyız. Kadro kısıtlamalarımız var. Adım adım gitmeliyiz.''