• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Milyoner'de büyük ödüle bir adım kalmıştı! Yarışmacının annesinin tepkisi gündem oldu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Milyoner'de büyük ödüle bir adım kalmıştı! Yarışmacının annesinin tepkisi gündem oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 184 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Milyoner'de büyük ödüle bir adım kalmıştı! Yarışmacının annesinin tepkisi gündem oldu
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64eee63886b2475778dd42a3.jpg

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor.

Yarışmanın dün akşam yayınlanan yeni bölümüne, TikTok fenomeni yarışmacı Recep Murat Yalçınkaya damga vurdu. Başarılı bir performans sergileyen Yalçınkaya, ikinci baraj sorusuna kadar ulaştı.

64eee45886b2475778dd4293.jpg

11'İNCİ SORUYA KADAR GELDİ

11'inci, 400 bin TL değerindeki soruyu da açtıran yarışmacının karşısına; "Fransa'nın en uzun kara sınırı hangi ülkeyledir?" sorusu çıktı.

64eee47b86b2475778dd4295.jpg

Recep Murat Yalçınkaya, uzunca düşündükten sonra soruya 'D- Almanya' cevabını verdi. Ancak doğru cevap 'C- Brezilya' idi.

64eee4d486b2475778dd4297.jpg

Yarışmacı, eğer bu soruya doğru cevap verseydi 1 milyon TL'lik büyük ödül sorusunu görmeyi başarmış olacaktı.

64eee50e86b2475778dd4299.jpg

ANNESİNİN TEPKİSİ GÜNDEM OLDU

Yalçınkaya'nın yanlış cevabı sonrası annesinin verdiği tepki ise çok konuşuldu. Yarışmacının annesi, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni
'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı şaşırtan soru! 'Para hiç önemli değil'
'Kim Milyoner Olmak İster'e Adanalı 'Dertlipolat' damga vurdu!

Üst Alt