• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Metin Yıldız'dan 'boşanma' açıklaması! 'Her evlilikte olan şeyler'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Metin Yıldız'dan 'boşanma' açıklaması! 'Her evlilikte olan şeyler' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 99 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Metin Yıldız'dan 'boşanma' açıklaması! 'Her evlilikte olan şeyler'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64ccf9a686b24a1b4c5a9bf6.jpg

Metin Yıldız ve eşi Ceylan Yıldız, önceki akşam Hilltown AVM'de gerçekleşen bir açılışa katıldı. Boşanacakları konuşulan çiftten Metin Yıldız, "Aslında o kadar anlık bir şeydi ki. Biz şimdi bir sinema filmi çekiyoruz. Çok uzun zamandır buna hazırlanıyoruz. Filmimizin hem başrol oyuncusu hem de yapım ortağıyız. Neredeyse evliliğimizden beri 7/24 yan yanayız, hiç ayrılmadık. Dolayısıyla kavga da edebiliriz, tartışa da biliriz. Her ailede olup biten şeyler bunlar" açıklamasını yaptı.

"BİRBİRİMİZE AŞIĞIZ"

48 yaşındaki oyuncu, "Biz iyi anlaşıyoruz, eşim benim en iyi arkadaşım. Her evlilikte olan şeyler. Biz çok eğlendik böyle bir duruma. Birbirimizi çok seviyoruz. İlan ediyoruz aşığız birbirimize" dedi.
64ccf81f86b24a1b4c5a9be2.jpg

"HASTANEYE GİTTİĞİM GİBİ BAYILDIM"

Geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçiren oyuncu, "Damarlarımdan bir tanesi neredeyse tamamen tıkanmıştı. Taksi de yoktu hiç. Kalp krizi geçiriyorum, kapıya inmişim ama durmuyorlar. En sonunda eşim yoldan geçen bir taksinin önüne atladı. Öyle yetiştim hastaneye" şeklinde konuştu.
64ccf8f786b24a1b4c5a9bf2.jpg

Ceylan Yıldız ise “Ben hastaneye gittiğimiz gibi bayıldım. Soğukkanlı değildim. Çok panik bir şekilde geçti o süreç. İnşallah bir daha da yaşamayız böyle şeyler” ifadelerini kullandı.

Metin Yıldız: İki sene kümeslerde yaşadım!

Üst Alt