• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Metin Arolat'ın vefatından iki gün önceki sözleri gündem oldu! 'Ölüyorum, bu kadar hayat'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Metin Arolat'ın vefatından iki gün önceki sözleri gündem oldu! 'Ölüyorum, bu kadar hayat' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 51 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Metin Arolat'ın vefatından iki gün önceki sözleri gündem oldu! 'Ölüyorum, bu kadar hayat'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66ee8ccdf947dac8f00c9e30.jpg

Milliyet.com.tr / Kadıköy Kozyatağı'nda sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan Metin Arolat, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat'ın vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu.

Ünlü şarkıcı, iki gün önce Armağan Çağlayan'ın YouTube programı 'Şimdiki Aklım Olsaydı'ya konuk olmuştu. Arolat'ın, "Son zamamlarda hayatında bir şeyler değişti mi?" sorusuna verdiği cevap gündem oldu.
66ee8ce0f947dac8f00c9e37.jpg

'Sen artık yok musun Metin?'

"ORADA OLMASAN ÇOCUK ÖLÜYORDU"

Alıntı Metni

66ee8cdef947dac8f00c9e35.jpg

"SU BURNUMDAN ÇIKTI"

Bu olaydan bir sene sonra Çeşme'de arkadaşının evine gittiğini belirten sanatçı, "Arkadaşım İstanbul'a döndü, ben Çeşme'de onun evinde kaldım. Bana 'Metin lokma et yaptım. Buzdolabında, yersin' diye not yazmış. Sabah uyandım, buzdolabını açtım. Büyük bir parça aldım, hani çiğnersin çiğnersin kopmaz ya et! Yutmaya çalıştım, et göğsümde bir yere takıldı. O an nefesin gramı yok. Panik yaşadım, su içmeye çalıştım. Su burnumdan falan çıktı. Elimi ağzıma soktum, elimin üstü dişlerimden kanadı" diyerek, korku dolu anları anlatmaya başladı.
66ee8cfdf947dac8f00c9e39.jpg

"HAYATIMIN EN GÜZEL NEFESİNİ ALDIM"

Alıntı Metni

66ee8d1af947dac8f00c9e3b.jpg

"O İNSANLARIN BAŞINA KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR"

Ölümden dönen Metin Arolat, "O günden sonra bazı insanları görünce nefesim kesiliyor gibi oluyor. O insanların başına bir şey geliyor, kötü şeyler. Bu beş sene içinde beş kere olmuştur! Ben erdim mi ne yaptım?" sözleriyle yaşadığı ilginç deneyimden bahsetmişti.

Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Küçükken biz'

Üst Alt