• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Mert Aydın'dan Merve Boluğur cevabı! 'Barbie hali çok güzeldi'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Mert Aydın'dan Merve Boluğur cevabı! 'Barbie hali çok güzeldi' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 161 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Mert Aydın'dan Merve Boluğur cevabı! 'Barbie hali çok güzeldi'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64cde90986b24566b024a4d7.jpg

Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Barbie filminin vizyona girmesinin ardından sosyal medyada gündem olan akıma Merve Boluğur da dahil olmuştu. 35 yaşındaki oyuncu, pembeler içerisindeki kombiniyle çekilen fotoğraflarını sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

Pembe renkteki kıyafetlerini giyerek poz veren Boluğur, dekolteli seçimiyle dikkat çekti. Pencere detaylı elbise giyen Boluğur, belden aşağısını eliyle kapatarak frikik önlemi almıştı.
64cde91086b24566b024a4d9.jpg

"BARBIE'NİN HALASININ KIZININ GÖRÜMCESİNİN KARDEŞİ"

Yeliz Yeşilmen, "Ay hiç güleceğim yoktu. Lütfen herkes denemesin o ne be Barbie'nin halasının kızının görümcesinin kardeşi. Ay meydanı çok boş bıraktım" yorumunu ile meslektaşına tepki göstermişti.
64cde91b86b24566b024a4db.jpg

"ÇOK BEĞENDİM"

Oyuncunun eski eşi Mert Aydın, önceki gün bir açılışa katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü DJ, "Çalışıyoruz. İşlerimiz çok güzel. Konserlerim de devam ediyor. Aşk ile alakalı herhangi bir durumum yok. Tamamen stüdyo ve konserler üzerine yaşıyorum” dedi.

"Merve Hanım’ın Barbie pozlarını beğendiniz mi?" sorusuna ise Aydın, "Bütün yapanlar iyiydi. Bence o da çok güzeldi. Çok beğendim" yanıtını verdi.
64cde92a86b24566b024a4dd.jpg

"DÜŞMAN DEĞİLİZ"

"Merve Hanım ile boşandıktan sonra birkaç kez görüştünüz. Bir barışma söz konusu mu?" sorusu üzerine ise ünlü DJ, "Merve ile düşman değiliz. Boşandıktan sonraki ilk zamanlar görüşmüştük. Şimdilik görüşme durumumuz yok tabii ki" ifadelerini kullandı.
64cde93386b24566b024a4df.jpg

Merve Boluğur çocuk havuzunda eğlendi

Üst Alt