• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Melike Şahin evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Sahnede sürpriz isim

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Melike Şahin evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Sahnede sürpriz isim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Melike Şahin evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Sahnede sürpriz isim
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

670b5507811e5c66712b1eb6.jpg

MESUT YILMAZ - Şarkıcı, "Bu yabanlığımı atmak istiyorum üzerimden. Hayatımın öyle bir yerine doğru ilerleme kararı aldım. Sizinle de konuşup anlaşırız diye düşünüyorum." diyerek güldü. Yoğun bir tempoda çalışan Melike Şahin, "Seviyorum sahnede olmayı. Dinleyicilerim de en başından beri beni hiç yalnız bırakmadı ve bırakmıyor. Yeni albüm hazırlığındayım albüm çıkınca ara vericem biraz. Şarkıları ezberleyelim öyle devam edeceğim Aralık ayı gibi konserlerime" dedi.

670b548c811e5c66712b1eb4.jpg

'İnanmak istiyorum'

Geçtiğimiz yıl ani bir evlilik kararı alan ve bu kararından ilk kez bahseden Melike Şahin, "Harika gidiyor, maşallah demek istiyorum. Zaten biz 7 yıldır beraberiz. Dünyaevinden de hoşlandım valla." diye konuştu. Melike Şahin, şiddet ve cinayet olayları ile ilgili değerlendirmede bulundu. Şarkıcı, "Elimden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Umutsuzluğa ve bu karanlığa alışmak istemiyorum. Ben güzel günler göreceğimize inanmak istiyorum." dedi.

670b5485811e5c66712b1eb1.jpg

Seki sürprizi

'Unutulmaz Harbiye akşamlarına bir yenisini ekleyeceğiz. Önümüzdeki 2 - 2 buçuk saat her şeyi arkada bırakalım. Beraber güzel yollara akalım istiyorum' diyerek seyircilerini selamlayan Şahin konserine 8 Kasım'da yayınlanacak yeni albümü 'AKKOR'dan 'Ortak' ile başladı. Özgür Masur imzası taşıyan kıyafeti ile de sahnede olan Melike Şahin, faranjit olduğunu ilk kez hayatında kortizon iğnesi ile sahneye çıktığını söyledi. 'Ama benim ilacım sizsiniz' diyerek sırasıyla Pençe, Pusulam Rüzgar, Nasır, Durma Yürüsene gibi sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.

Eser - Berfu Yenenler çiftinin oğlu Kuzey 5.yaş gününü kutladı

670b5457811e5c66712b1eae.jpg

Melike Şahin, konserin ikinci yarısında Deniz Seki'yi sahnede ağırladı. 2 yorumcu 'Bedelini Ödedim' ve 'Masal' şarkılarını birlikte seslendirdiler. Konserin ikinci bölümünde daha neşeli şarkılarla herkesi ayağa kaldıran sanatçı, Öpmem Lazım ile geceyi tamamladı.

Afra Saraçoğlu'ndan yeni paylaşım! Elbisesinin fiyatı ortaya çıktı

Üst Alt