• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Mehmet Yalçınkaya usta oyuncuyla karşılaştı! 'Çok mutlu oldum kendileri ile tanışmaktan'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Mehmet Yalçınkaya usta oyuncuyla karşılaştı! 'Çok mutlu oldum kendileri ile tanışmaktan' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Mehmet Yalçınkaya usta oyuncuyla karşılaştı! 'Çok mutlu oldum kendileri ile tanışmaktan'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

673879714870ab9862fbc1cb.jpg

Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya, Instagram'da sık takip edilen ünlülerin başında gelmiyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan Mehmet Yalçınkaya bu sefer sürpriz bir kareye yer verdi.

Usta oyuncu Şener Şen ile karşılaşan ve bu kareyi Instagram hesabından paylaşan Yalçınkaya şu ifadeleri kullandı:

Büyük Usta Şener Şen ile karşılaştık çok severim çok büyük bir sanatçımız, çok mutlu oldum kendileri ile tanışmaktan. Seni çok seviyoruz

Kerimcan Durmaz beni 180 bin Euro dolandırdı demişti! Ünlü fenomen sessizliğini bozdu

673879084870ab9862fbc1c8.jpg

Üst Alt