• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Matilda'nın Sandığı - Beril Büyükoflaz

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Tanıtımları kategorisinde Sertsesli tarafından oluşturulan Matilda'nın Sandığı - Beril Büyükoflaz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 213 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Tanıtımları
Konu Başlığı Matilda'nın Sandığı - Beril Büyükoflaz
Konbuyu başlatan Sertsesli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Sertsesli

Üye

İtibar:

0002057936001-1.jpg

Matilda'nın Sandığı Kitap Açıklaması

Karanlığın derinliklerinden gelen o uğultulu ses, bir kez daha yankılandı bulanık zihninde;

Korktuğunu biliyorum ama sakın korkma! Ne Tanrıyım ne de Şeytan, mantığı ile vicdanı arasında sıkışmış kötülüğün yansımasıyım sadece. Ben karanlıklar içinde her şeyi gören gözüm ve şimdi günahlarımın kefaretini ödemeye geldim; sadece senin için. Sana hayal dahi edemeyeceğin muhteşem bir dünyanın kapılarını aralayacağım.

Benimle gel!

Geçmişin karanlığında kaybolmuş yorgun yüreğine son bir kez seslendi,

Vakit daraldı Matilda, zaman aleyhine işliyor, yıllardır hasretle beklediğim o eşsiz anı seninle yaşamama izin ver. Beni yalnızlığımla, katlanılmaz ıstırabımla bir başıma bırakma; izin ver seninle farklı bir boyutta, farklı mekânda zamanın sonsuzluğunda buluşalım.

(Tanıtım Bülteninden)​

Üst Alt