• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Masterchef'te ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu! Semih'in kazası yürekleri ağza getirdi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Masterchef'te ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu! Semih'in kazası yürekleri ağza getirdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Masterchef'te ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu! Semih'in kazası yürekleri ağza getirdi
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

675361014870ab9862fc272c.jpg

Masterchef'te 'kestane' konseptiyle oynanan ödül oyununda şefler yarışmacılardan; soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek ve tatlı istendi.

675361384870ab9862fc272f.jpg

'KIRGIN DEĞİLİM'

Emre, Onur'la aralarındaki kırgınlıkla ilgili, "İki birbirini seven insanın kırılmasıyla başladı bu süreç. Ben Onur abiye kırgın değilim. Onun da bana kırgın olmadığını düşünüyorum. Buradan sonra da beraber güzel işlere inşallah imza atarız. Kazandılar, tebrik de ettim. İyi aramız" dedi.

Hilmi Cem İntepe'den romantik evlenme teklifi! Survivor şampiyonu evleniyor

6753615d4870ab9862fc2731.jpg

'EMRE BENİM İÇİN DEĞERLİ'

Onur da, "İnsan sevdiğine kırılır zaten bu hayat böyledir. Emre de benim için değerli, her zaman değerli olacak." cevabını verdi.

Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı festival! Nurgül Yeşilçay'ın kırmızı elbisesi dikkat çekti

675361664870ab9862fc2733.jpg

KORKU DOLU ANLAR

Semih'in kazası yürekleri ağza getirdi. Yarışmacılar birbirlerine bağlı şekilde yarışırken Semih bir anda duvardaki aydınlatma ünitesine çarptı. Hemen stüdyoda ilk yardım müdahalesi yapıldı.

Azem ve Reyyaz sahnesi dikkat çekti! İnci Taneleri'nde Kadın Hakları Günü unutulmadı

Üst Alt