• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Masterchef'te eleme adayları belli oldu! 'Ben yemem'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Masterchef'te eleme adayları belli oldu! 'Ben yemem' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 210 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Masterchef'te eleme adayları belli oldu! 'Ben yemem'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64e5111f86b24a15e0140227.jpg

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Tahsin ve Sergen'in takım kaptanları olduğu Masterchef'te dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Yarışmacılar, dokunulmazlık oyununu kazanmak için Osmanlı mutfağından 7 yemeği yaptı. Kazanan takım isim kırmızı oldu. Mavi takım daha sonra bireysel dokunulmazlık için mücadele etti.

64e5111686b24a15e0140225.jpg

KAYISI VERİLDİ

Yarışmacılar, kayısı ürününden yaratıcı tabaklar yapmak için mücadele etti. Yarışmacılara yaratıcı tabak yapmakları için 45 dakika verildi. Yarışmacılar yemeklerini yaptıktan sonra şeflere sundu. Tek tek yemeklerini sunan yarışmacılarda sıra Azize'ye geldi. Azize'nin tabağında ise şefler beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

64e5115b86b24a15e0140233.jpg

TABAĞINDA PUL ÇIKTI

Danilo Şef, Azize'nin tabağında pul buldu. Şeflerin ve Azize'nin şoke olduğu tabak sonrası Mehmef Şef, "Ben yemem" diyerek tepki gösterdi.

DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

Mavi takımda dokunulmazlığı kazanan isim Dilara oldu. Dilara ilk eleme adayı olarak Tolga'nın ismini verdi. Bir diğer eleme adayı ise Gamze oldu. Gamze, "Yaptığım yemek seçmedi, normal. Potada kendimi kurtarmaya çalışacağım" dedi.

Üst Alt